De eenvoudige website

alles op een rijtje voor een eenvoudige website

prijzen zijn exclusief BTW.

aanvraag website

Eénmalig betaalt u voor deze website €500,-. Dit voor het bouwen van de website en de gekochte foto's die we gebruiken voor illustraties en achtergronden.

De jaarlijkse kosten zijn €75,-. Dit is voor het hebben van een domeinnaam en de opslag van de website op onze severs.

Optioneel kunt u kiezen voor een jaarlijks onderhoud. We houden dan de website up to date. Hier bedoelen we mee dat we nieuw uitgekomen veiligheidsupdates voor u installeren. Hackers krijgen zo minder kans om uw website te kapen en er ongewenste teksten en foto's op te plaatsen. We raden dit wel aan maar, het is niet verplicht. Jaarlijks betaalt u €75,-.

U krijgt GRATIS een https website. Dit heet SSL. Er wordt dan een veilige verbinding opgezet met uw website en de bezoekers. Tegenwoordig zijn zoekmachines zoals Google en Bing zo ingesteld dat websites die dit niet hebben onderaan de zoekresultaten komen. Ook krijgen de websites die dit niet hebben een vervelende melding van de browser dat de website geen veilige verbinding heeft.

We maken voor u maximaal 5 pagina's. Dit is inclusief de homepagina, de eerste pagina waar men terecht komt als men naar uw domeinnaam gaat. Op deze pagina's kunt foto's (ook van uzelf) en teksten plaatsen. Ook een contact formulier bestaat tot de mogelijkheden en heeft u zelf ideeën dan staan we daar open voor.

Al deze pagina's zijn dynamisch en zijn dus door uzelf aan te passen qua teksten.

U kunt één domeinnaam koppelen aan uw website.
Heeft u al een domeinnaam dan kan deze naar onze server worden verhuisd. Heeft u nog geen domeinnaam dan helpen we u met het kiezen van een nog vrij beschikbare domeinnaam.

We maken voor u maximaal 5 e-mail adressen aan. Hiermee bent u professioneel bereikbaar voor uw klanten. Dit mag u zelf bepalen.
Deze moet vóór de oplevering van de website worden doorgegeven. Na de oplevering van de website vragen we hier €10,- voor per 5 nieuwe.

Voor alle andere aanpassingen die u wenst na de oplevering brengen we kosten in rekening. Dit doen we altijd in overleg met u, dus geen verrassingen.

We maken elke dag een back-up van uw hele webiste. Dit doen we maximaal één week en overschrijven daarmee de oudere back-ups. Dit betekend dat u maximaal één week terug kunt als een een back-up terug gezet moet worden. Terugzetten kunt u niet zelf, dat doen wij voor u. Kosten hiervan zijn €50 euro per restore.

Alle foto's die wij gebruiken zijn legaal gekocht en zit bij de prijs inbegrepen.
Dus geen problemen over auteursrecht.
https://www.kvk.nl/advies-en-informatie/wetten-en-regels/fotos-knippen-plakken-en-failliet-gaan/

Website designed by voordeligewebsite.eu