Meest simpele website

alles op een rijtje voor een simpele website

prijzen zijn exclusief BTW

aanvraag website

Eénmalig betaalt u voor deze website €200,-. Dit voor het bouwen van de website en de gekochte foto's die we gebruiken voor illustraties en achtergronden.

De jaarlijkse kosten zijn €75,-. Dit is voor het hebben van een domeinnaam en de opslag van de website op onze severs.

Optioneel kunt u kiezen voor een jaarlijks onderhoud. We houden dan de website up to date. Hier bedoelen we mee dat we nieuw uitgekomen veiligheidsupdates voor u installeren. Hackers krijgen zo minder kans om uw website te kapen en er ongewenste teksten en foto's op te plaatsen. We raden dit wel aan maar, het is niet verplicht. Jaarlijks betaalt u €75,-.

U krijgt GRATIS een https website. Dit heet SSL. Er wordt dan een veilige verbinding opgezet met uw website en de bezoekers. Tegenwoordig zijn zoekmachines zoals Google en Bing zo ingesteld dat websites die dit niet hebben onderaan de zoekresultaten komen. Ook krijgen de websites die dit niet hebben een vervelende melding van de browser dat de website geen veilige verbinding heeft.

We maken voor u maximaal 2 pagina's. Dit is inclusief de homepagina, de eerste pagina waar men terecht komt als men naar uw domeinnaam gaat. Op deze pagina's kunt foto's (ook van uzelf) en teksten plaatsen. Ook een contact formulier bestaat tot de mogelijkheden en heeft u zelf ideeën dan staan we daar open voor.

Deze pagina is statisch en is dus door uzelf niet aan te passen qua tekst.
Moet er een tekst worden aangepast dan kunnen wij dit voor u doen voor €50,- per keer.
Zijn er andere wijzigingen dan kunnen we dit in overleg voor u uitvoeren. De kosten hiervan zijn €200,-.

U kunt maar één domeinnaam koppelen aan uw website.
Heeft u al een domeinnaam dan kan deze naar onze server worden verhuisd. Heeft u nog geen domeinnaam dan helpen we u met het kiezen van een nog vrij beschikbare domeinnaam.

We maken voor u maximaal één e-mail adres aan. Hiermee bent u professioneel bereikbaar voor uw klanten. Dit adres mag u zelf bepalen.
Deze moet vóór de oplevering van de website worden doorgegeven. Na de oplevering van de website vragen we hier €10,- voor.

We maken elke dag een back-up van uw hele website. Dit doen we maximaal één week en overschrijven daarmee de oudere backups. Dit betekent dat u maximaal één week terug kunt als een een backup terug gezet moet worden. Terugzetten kunt u niet zelf, dat doen wij voor u. Kosten hiervan zijn €100,- per restore.

Alle foto's die wij gebruiken zijn legaal gekocht en zit bij de prijs inbegrepen.
Dus geen problemen met betrekking tot auteursrecht.
https://www.kvk.nl/advies-en-informatie/wetten-en-regels/fotos-knippen-plakken-en-failliet-gaan/

Webdesigned by voordeligewebsite.eu