Hoe gaan we te werk

Aanvraag website

Wanneer u het intakeformulier heeft ingevuld en een tijdstip heeft doorgegeven wanneer we u kunnen bellen, dan nemen we samen met u alles goed door. Voor u is dat fijn omdat al uw wensen bij ons zijn neergelegd en wij kunnen bezig met uw website.
Na dit gesprek sturen we u een factuur en gaan aan de slag wanneer deze betaald is.

U zit nergens aan vast. Dit betekent: u kunt altijd, op elk moment bij ons weg. De domeinnaam blijft uw eigendom. Dat geldt uiteraard ook voor uw website.
We kunnen u helpen met het verhuizen. Er vind geen restitutie plaats van eventuele nog overige maanden.

Zes weken vóór het aflopen van het jaar krijgt u een nieuwe factuur van ons. U heeft dan nog de gelegenheid om de samenwerking te stoppen. Dit kan tot een maand van tevoren in verband met nieuwe kosten. Op de factuur staat duidelijk vermeld vóór welke datum u nog kunt opzeggen.
Bent u te laat met opzeggen dan betaalt u €70,- voor het hele jaar.

De websites die we voor u maken mogen niets te maken hebben met drugs en sex. We stoppen dan de samenwerking.

We zijn van zondag t/m donderdag bereikbaar via e-mail en Whatsapp tijdens kantooruren. Op vrijdag zijn we tot 12:00 bereikbaar.

Uw website staat op een nederlandse server. Dit hebben we uitbesteed zodat we ons kunnen concentreren op onze core business, het bouwen van uw website.

Het kan zijn dat we voor extra functionaliteiten op uw website een module of een plugin moeten aanschaffen. Dit gebeurt altijd in overleg. Hier zal dan een aparte factuur voor worden verstuurd. U kunt denken aan een reserveringsmodule of een agenda functionaliteit.

Website designed by voordeligewebsite.eu